Així van ser els Latin Grammy 2023: actuacions i premiats

Nit històrica a Sevilla amb la celebració dels Grammy Latinos 2023. És la primera vegada que aquests premis se celebren foren dels Estats Units. L’esdeveniment va començar, puntual, aquest passat dijous 16 de novembre, a les 22.30h al Palacio de Congresos y Exposiciones de la capital andalusa. La gala va anar acompanyada de molts moments. Rosalia va ser l’encarregada d’obrir, amb una versió de ‘Se nos rompió el amor’ de Rocío Jurado.

La cerimònia va ser presentada per Sebastián Yatra, Danna Paola, Roselyn Sánchez i Paz Vega. I va ser el torn per recollir les estatuetes i saber els noms dels premiats. Forta ovació per BZRP i el ‘Music Sessions #52’ amb Quevedo. Els dos artistes es van endur el Grammy a la Millor Cançó Urban.

La cosa no acaba aquí ni molt menys. La nit va ser llarga. I no és per menys. Els grans triomfadors de la nit van anar pujant a l’escenari amb fort aplaudiments del públic. Shakira i altra vegada Bizarrap van recollir el guardó a la Millor Cançó Pop pel ‘Music Sessions #53’. “Vull compartir el reconeixement amb el meu públic llatí i amb el meu públic espanyol”, va dir l’artista colombiana. Mostra d’agraïment.

Els Latin Grammy d’aquesta 24a edició van deixar noms de premiats importants com Karol G, que juntament amb Shakira i BZRP van rebre tres gramòfons. Karol G va guanyar el Millor Àlbum de l’Any per ‘Mañana serà bonito’. Seguiria la nit amb Juanes i el Millor Álbum de Pop/Rock per ‘Vida cuotidiana’. La Millor Cançó Hip-Hop va anar a parar a les mans d’Eladio Carrion & Bad Bunny amb ‘Coco chanel’.

I altres artistes premiats com Millor Àlbum Flamenc va ser per ‘Camino’ de Niña Pastori. I el premi especial de la nit l’acadèmia el va atorgar a Ana Torroja, per la seva dilatada trajectòria musical. No hi va faltar les actuacions especials entre entrega i entrega. Durant la nit, van cantar Alejandro Sanz, Pablo Alborán i María Becerra, Camilo i molts més. Uns Grammy Latinos per recordar.

Anunci

Més d'aquest programa

Música