Billie Eilish confessa que ‘Goldwing’ parla d’Olivia Rodrigo

Billie Eilish confessa que la cançó ‘Goldwing’ parla d’Olivia Rodrigo. A més, afegeix que sent una actitud protectora per ella, en declaracions en ‘Los Angeles Times’. Eilish va compartir moments i experiències, i singularitats de les vides de totes dues. Sent una forta connexió cap a la jove artista, i es preocupa pel seu benestar.

La cançó forma part del disc ‘Happier than ever’ de 2021. La lletra toca temes d’efímera popularitat i expectatives al voltant de la fama. La cantant explica que quan l’estava component, tenia present a Rodrigo, perquè estava creixent en la seva carrera i sent una figura més jove que ella. I és que Billie Eilish té, exactament, 14 mesos més que Olivia Rodrigo. Sap quina és aquesta sensació prematura de ser famós. Amb ‘Ocean eyes’ en tenia 13.

Durant l’entrevista, la va descriure com una ‘nena delicada’ que ha crescut ràpidament en el salvatge món de l’actuació. Un entorn difícil. Per tant, comparteixen moltes emocions i l’entén en el fet d’haver-se de barallar amb la indústria de l’entreteniment dia sí, dia també. Es va mostrar sincera. I la cançó és una peça emotiva i molt humana. És el reflex d’una nova estrella del pop i les complexitats de llaurar un camí cap a l’èxit.

Anunci

Més d'aquest programa

Música