Dani Martín recrea una portada d’ECDL de fa 20 anys i els fans creuen que està en un manicomi

Dani Martín ha compartit un vídeo en què apareix sol en un bosc, vestit amb pijama i un paraigua. Això ha provocat un efecte en cadena. Els seguidors han quedat desconcertats, perquè dona a entendre que està en un centre de salut mental.

Qui va ser el líder d’El Canto del Loco, ha donat les explicacions pertinents. Es tracta de la promoció del disc ‘Estados de ánimo’, amb motiu dels 20 anys de la publicació, quan estava amb la banda, juntament amb David Otero. Es tracta d’una edició especial. Aquest gag fa una clicada d’ull quan els músics del grup també anaven vestits de bojos internats en un manicomi. Una paròdia al nom de la banda.

Aquest 2023, s’ha reeditat el disc en una caixa de luxe en format vinil. La portada és blanca amb una creu de color vermellós, com si fos una pinzellada. En ella, hi apareixen els integrants d’El Canto del Loco, tal com apareixen a la portada original. Dani Martín, el 2003 anava vestit, precisament, en pijama i un paraigua. Els fans molts fans no ho han entès.

Anunci

Més d'aquest programa

Música