Nicki Nicole i Peso Pluma nova parella de l’any als Grammy Latinos

Nicki Nicole i Peso Pluma són la nova parella de l’any i segueixen els passos de Rosalia i Rauw Alejandro? Han posat junts en l’estora roja dels Latin Grammy 2023. Ha estat el primer esdeveniment públic que acudeixen, oficialment, com a parella. Van aparèixer en la gala agafats de la mà. I durant tota la nit, es van estar besant entre el públic, apassionadament.

Ell competia per la Millor Cançó Regional i ella candidata al Millor Àlbum Urban. Cap dels dos es va emportar el gramòfon a casa. Doble P va anar vestit de negre amb americana i jersei de coll alt, olleres de sol i guants. Nicky amb un vestit làtex escotat de color vermell i carregada de joies. No es van amagar en tota la gala dels premis més importants de la música llatina.

Van declarar que s’han trobat en un estudi de gravació i tenen molta química musical els dos. Afegirien que s’acosten sorpreses aviat. Perquè barrejar la vida personal amb la música, surten coses espectaculars. I a jutjar per les imatges, s’estimen. Això ha revolucionat les xarxes socials. Els seguidors esperen material conjunt. Tot apunta que ‘Por las noches’ no serà l’única col·laboració.

Anunci

Més d'aquest programa

Música