Cesk Freixas no descarta concerts a l’Ebre en la seva gira de comiat

Cesk Freixas s’acomiada d’una etapa musical amb “La meva sort”. Es tracta d’una cançó que fa un resum dels 20 anys de la seva trajectòria musical i on també anuncia un parèntesi, motivat per la paternitat. Tot i això, no marxa amb les mans buides, perquè realitzarà una gira de comiat fins al 2025.

Freixas no descarta concerts a les Terres de l’Ebre. De fet, ha explicat que li fa certa il·lusió tocar a les capitals, com Tortosa o Amposta. Sobretot hi vol anar a la Ràpita, on actualment resideix.

Un lloc emblemàtic per actuar és la Rambla del Poble Sec de Barcelona, l’espai en què es va ambientar el seu èxit més conegut.

“No tenim la fórmula per fer cançons que agradin, no es pot negociar un tema que es fa viral

Cesk Freixas

El músic també ha parlat sobre la viralitat que va tenir la cançó “La petita Rambla del Poble Sec”. Ha explicat que, tot i els esforços “mai ha aconseguit igualar aquest èxit”. Un tema que, segons ell, “va ser una sorpresa”. De fet, “es va posar al final del disc”, ja que no s’esperaven que acabés sent la cançó més reproduïda.

“Fer servir la meva experiència al sector musical per poder ajudar a nous projectes: aquesta és la meva tasca amb l’Aixeta”

Cesk Freixas

Amb tot, Freixas no deixarà la música a un costat. El músic té dos projectes en ment: una editorial de literatura infantil i juvenil i la plataforma de micromecenatge per músics L’Aixeta.

En aquest sentit, Freixas ha explicat els impediments dels artistes en l’actualitat, com “professionalitzar la proposta musical” o “les limitacions del capital musical, que impedeixen determinats circuits i espais de difusió als músics”.

Tot i això, el cantant anima als músics emergents a “realitzar concerts o crear el seu propi estudi amateur” per guanyar seguidors.

Anunci

Més lectures