Consells per utilitzar Tinder

Lligar ha canviat molt d’abans i ara. Ara ho tenim una mica més fàcil amb les aplicacions de lligar. Avui parlem d’aquestes APPs i us donem uns consells per utilitzar-les.

 1. Saber bé que busques. Has de tenir clar que busques dintre d’una APP de cites: amics, lligar, una nit de sexe, parella… Si tens clar el que busques, et focalitzes a allò i no es generen tantes frustracions. I sigues clar amb el que busques.
 2. Utilitzar l’eina adequada. Hi ha tantes APP de lligar que no podríem fer una llista. Busca, investiga, i descobreix quina és més adequada per tu.
 3. No quedar-se amb encontres virtuals. Les fotos i el text que acompanyen els perfils de Tinder són importants per veure l’atracció. Però no et quedes amb això, queda amb aquesta persona i descobreix com és realment.
 4. Mostra’t com ets. Sigues sincer/a. Les mentides tenen les potes molt curtes i tard o d’hora sabran la veritat.
 5. Evita els diàlegs buits. No has de deixar de parlar amb el teu match, però tampoc cal establir diàlegs buits. Parla dels teus interessos, de com et trobes, de què busques…
 6. Limitar-te amb el nombre de persones. Si estàs coneixent algú, no busquis moltes persones més al mateix moment, centra l’atenció amb aquella persona.
 7. Responsabilitat afectiva. Evita els ghostings, si algú no t’agrada o ja no tens interés, explica-li assertivament a aquesta persona, s’ho mereix. Tu no voldries que et donessen raons?

Consells de seguretat amb una primera cita

 1. No donar molta informació personal. No saps qui ha darrera de la pantalla, no diguis mai on vius les primeres vegades, ni tampoc on estudies o treballes.
 2. Quedar en un lloc públic. Queda en una cafeteria, un bar, un lloc on tinguis més gent al teu voltant.
 3. Dir-li a algú. Explica-li al teu millor amic, a la teva cosina, a qui sigui. Cal explicar què has quedat amb algú, és tot més segur.
 4. Compartir ubicació. Aprofita i envia la teva ubicació a temps real al teu amic o amiga a qui li has explicat que tens una cita. Així sabrà on ets en cada moment.

Anunci

Més d'aquest programa

La mida del penis importa?

La nostra sexòloga Marta Pinyana contesta avui diverses preguntes que els adolescents es fan amb relació al sexe i la sexualitat en...

Les zones més erògenes del cos

Coll, esquena, peus… tenim mil terminacions nervioses en aquestes parts del cos. Descubreix les zones més erògenes amb Marta Pinyana...

Ets una persona gelosa?

Avui, dia de Sant Valentí, parlem de la zelotípia, els gels patològics. És racional tenir aquest sentiment? D’on ve? Com puc evitar...

S de Sexe