El FIB i el Rototom, dos festivals d’estiu imprescindibles a Benicàssim

L’estiu és època de festivals, i la Reserva Indie desvetllem el cartell de dos esdeveniments multitudinaris que es duran a terme a la localitat de Benicàssim. Per un costat el Festival Internacional de Benicàssim, altrament dit FIB, que se celebrarà del 13 al 16 de juliol. I per l’altra el Rototom Sunsplash un mes més tard, del 16 al 22 d’agost.

El FIB ens brinden un cop més el millor de l’escena indie internacional i també estatal. Sorprèn enguany amb The Offspring de caps de cartell, juntament amb Franz Ferdinan, Crystal Fighters, Kaiser Chiefs i també Vetusta Morla, Sidonie, La M.O.D.A., Ivan Ferreiro, i molts més.

La cita més important de la música reggae a Europa com és el Rototom comptarà amb la presència jamaicana de Barrington Levy i Steel Pulse, però també artistes de renom com l’Ali Campbell d’UB40, Gentleman, Capleton o Anthony B. Podrem veure novament a Tiken Jah Fakoli i també a Junior Marvin acompanyat dels autèntics Wailers i Johnny Osbourne.

Més d’un centenar d’artistes trepitjaran els diferents escenaris de la capital de la Costa Azahar.

Anunci

Més lectures

La síndrome de Pitt-Hopkins

La síndrome de Pitt-Hopkins, també coneguda com Peter Pan és una malaltia genètica en què hi ha retard en el desenvolupament, discapacitat...