Llista de cançons que no poden faltar la nit de Halloween

Aquí teniu una llista de les millors cançons per celebrar Halloween, o la Castanyada. Ja va sent hora de deixar de banda ‘Thriller’ de Michael Jackson. Terror i música de tots els estils. Calle 13 ens fa sentir incòmodes amb ‘John el esquizofrénico’. Podria ser qualsevol veí del nostre bloc i que ens fa por coincidir amb ell a l’escala o a l’ascensor.

The Black Angels ens proposen ‘Evil Things’. Un tema que aconsegueix pegar la volta a l’amor de manera maligna, i mostra les pitjors coses en la vida. I més foscor, de la mà de Queens Of The Stone Age. Si creies que no hi pot haver res pitjor, ‘You can’t quit me baby’ parla d’un assetjador. La lletra i la música és aterridora, i farà que vigilis tots els racons de la casa abans d’anar a dormir.

Sumem a la llista la cançó ‘Living Dead Girl’ de Rob Zombie. Una recreació de la pel·lícula expressionista del ‘Gabinete del Dr. Caligari’. Va d’un somnàmbul exorcista.Així que per aquesta nit ja tens una playlist ideal amb temes que fan molta por. I tanca la llista ‘Tinc fam de tu’ de Lax’n’Busto.

Anunci

Més lectures