Presenten un atles sobre la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

La Fundació Privada Duran-Martí presenta este dijous el llibre ‘Terres de l’Ebre. Reserva de la Biosfera. El gran atles de les Terres de l’Ebre’. Serà a partir de les set del vespre a la sala mestral de l’Hotel Corona de Tortosa. La presentació donarà el tret de sortida a les celebracions del 30è aniversari de la fundació. Així ho ha explicat el seu vicepresident, Lluís Pegueroles.

El llibre està editat per Onada Edicions, amb el suport de la Fundació Privada Duran-Martí. En realitat, és el resultat d’un llarg treball de cinc autors, que va tenir els seus orígens en un curs que va fer-se al centre UNED de Tortosa durant el 2016. Un dels autors és Josep Maria Franquet. 

Franquet considera que el llibre hauria de tenir interès més enllà del territori. Sobretot, en altres llocs del país que també voldrien ser Reserva de la Biosfera. Franquet també creu que l’edició hauria d’haver anat a càrrec de les administracions.

De fet, Pegueroles ha assenyalat que la Fundació Privada Duran-Martí no va trigar ni 24 hores en resoldre que el llibre havia de sortir a la llum.

Anunci

Més lectures