Quins outfits tenen preparats les celebritats per a Halloween?

Quins outfits tenen preparats els famosos per a la festa d’aquesta nit? Demi Lovato ho té clar, es disfressa de Blancaneu. I li queda molt bé. Sembla fet a mida per a un live action. Destaca el maquillatge viu de llavi pintat de roig, i un escot fins al melic. Per la seva banda, Megan Fox manté una relació amb el raper Machine Gun Kelly i s’hanvestit de Kill Bill. La catana no hi pot faltar.

Més. Kendall Jenner sorprèn amb una disfressa de Marilyn Monroe, però vestida de negre. Rauw Alejandro ha caracteritzat a Tyler Durden, el personatge principal de ‘Fight Club’. I Cyndi Crawford s’ha atrevit aen anar de Sandy de Grease, el clàssic personatge interpretat per Olivia Newton John. Aquests últims no són gens terrorífics. Com és el cas de Billie Eilish que llueix una disfressa de vaquera.

Finalment, Peso Pluma va fer realitat un mem i s’ha disfressat de Mike d’Stranger Things, i són igualets. Demostren la creativitat de les celebritats i la capacitat de sorprendre els fans, any rere any. Pot ser una inspiració si encara no hem triat com ens vestirem avui. I vosaltres de què us disfressareu? Ja ho sabeu?

Anunci

Més lectures