Sabor i Tradició a la X Ruta Tapa Porca de Móra d’Ebre

Móra d’Ebre ha estrenat la X Ruta Tapa Porca, una ruta culinària que ofereix diferents tapes amb la carn de porc com a ingredient principal. En el marc de la festa de Sant Antoni, la Tapa Porca pretén revalorar la qualitat culinària dels establiments del municipi.

Aquesta edició, nou locals participen a la ruta, tot oferint una gran varietat de tapes d’alt nivell gastronòmic. Un d’aquests establiments ha estat la Beerreria, un local que va participar en el programa culinari Joc de Cartes, i que aquest any ofereix la tapa “Porn-Pork”. El seu cuiner, Jacob Papaiset, ens la detalla.

L’alcalde morenc, Rubén Biarnés, ha destacat que accions com aquestes ajuden la ciutadania a tornar a sortir de casa després de les festes de Nadal, i ara que el fred ja ha arribat.

preu per tapa és de 4euros, amb una beguda a escollir entre vi, aigua o cervesa. Els comensals podran participar en l’elecció de la millor tapa porca 2024, i tenen l’oportunitat de guanyar tres vals per valor de 60 euros. La Tapa Porca s’allargarà fins al diumenge 28 de gener.

Anunci

Més lectures