Adam Raga, a per la victòria al Gran Premi d’Andorra, prova del Mundial que es celebrarà a Sant Julià de Lòria

Adam Raga està preparant aquesta setmana la segona prova del Campionat del Món de Trial, que es disputarà aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria, en el que serà el Gran Premi d’Andorra. L’ulldeconenc confia en oferir un millor rendiment que en la cita inaugural, celebrada a l’Hospitalet de l’Infant, on Raga només va poder firmar una cinquena posició la primera jornada i va ser tercer el segon dia de competició.

El pilot del Montsià confia en les seus possibilitats a terres andorranes, on també hi haurà doble jornada de competició, que puntuarà de manera independent. Els principals rivals de Raga sembla que seran el pilot de Piera Toni Bou, gran dominador del trial els últims anys, tant a l’aire lliure com sota sostre, i Jaime Busto. Ells dos van ser els dominadors de la prova a doble jornada de l’Hospitalet de l’Infant.

El certamen mundialista no té un calendati molt llarg, amb el que el marge d’error és mínim i tots els pilots han d’estar concentrats al màxim per oferir un bon rendiment. Després del Gran Premi d’Andorra, el Campionat del Món passarà per Alemanya, al juliol; Bèlgica i França, a l’agost, i Itàlia, al setembre.

Text: Vicky Maigí

Anunci

Escriu un comentari

Més lectures