Albert Jiménez i Leticia Menéndez guanyen l’Ironcat de l’Ampolla

El XVII Ironcat l’Ampolla va comptar amb la participació de 104 triatletes procedents de diferents indrets de l’Estat espanyol. La competició, la més antiga en la modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, es va iniciar a la platja de l’Arquitecte amb la prova aquàtica, en la qual els participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar va ser la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180 quilòmetres. La darrera disciplina va ser la cursa a peu, que constava de 42 quilòmetres.A la línia de meta van arribat 78 triatletes. En la categoria masculina, el guanyador va ser Albert Jiménez amb un temps de 8h 16’ 53’’, i en la categoria femenina, la primera en arribar a la línia de meta va ser Leticia Menéndez amb un crono d’11 h 30’ 47’’. Gemma  Caballé, regidor de l’àrea de Cohesió Social, Cultura i Comunicació de l’Ajuntament de l’Ampolla, parla de la participació.

Text: Vicky Maigí