Alfred García ens regala calidesa i il·lusió amb el nou senzill ‘Llamas en el cielo’

Després de l’èxit “Els teus ulls”, cançó número 1 a les ràdios catalanes durant quatre mesos consecutius, de desembre de 2023 a març de 2024, nominada als premis de l’Acadèmia de la Música d’Espanya a la categoria de ‘Millor Cançó en Espanyol/ Valencià /Aranès’ i gairebé 3M de reproduccions a Spotify, entre una llarga llista d’èxits, podem afirmar que el retorn d’Alfred García al seu idioma matern ha estat arrasador.

Ara, l’artista ens regala una nova cançó titulada “Llamas en el cielo”. Un tema compost per ell i produït pel mateix Alfred i Pol Álvarez amb què tornen les guitarres i els palmells tan característics d’aquesta nova era de l’artista, encara que apropant-se a un so més pop al que ens tenia acostumats amb “Els teus ulls”.


Amb tocs de folklore espanyol i una història d’amor a la seva lletra, Alfred García floreix com a primavera en un nou single en castellà ple de referències a la cultura musical del país que sorprendran les orelles més bregades i que enamorarà tots els públics.

Anunci

Més d'aquest programa

Música