Artistes que coneixes pel seu nom artístic i n’estan cansats d’ell

Hi ha molts artistes que han creat un personatge que s’ha convertit en icona musical. Es tracta d’una estratègia de màrqueting. Són noms vinculats al personatge i a la seva música. Molts d’aquests cantants n’estan cansats i els costa treure-se’ls de sobre. No és tan fàcil separar-se del nom que els ha dut a la fama i ven discos i entrades de concerts.

A mode d’exemple, és el cas de d’Abel Tesfaye. Qui és? El nom real de la figura The Weeknd. En nombroses entrevistes ha explicat que desitja matar el personatge. Es planteja tancar aquesta etapa i seguir creixent en la música. Però ho vol fer temporalment. Vol renàixer. I per aquest motiu, està treballant en l’últim treball de The Weeknd i deixar de banda l’electrònica.

Més. Stefani Joanne Angelina Germanotta és el nom real de Lady Gaga. Compositora, ballarina, cantant, actriu i activista. Una artista polifacètica que ha sabut reinventar-se constantment. Sempre ha viscut a cavall entre el cinema i la música. També ha treballat sota el nom del seu doble masculí: Jo Calderone. En el món de la música és on més ha destacat per la seva excentricitat i outfits. Però pot escollir viure de l’art. Del què vulgui. I fa temps que ha deixat de banda els seus looks i fins hi tot ha aparegut als seus concerts desmaquillada. Desvincular-se de Lady Gaga dóna peu a Stefani Germanotta en un futur?

La llista és llarga. Per últim, Marshmello. Productor i dj de com real, Christopher Comstock. Un nom que tampoc ningú coneix. Ell també es vol desvincular del seu alter ego, i de moment fa aparicions per despistar. Juga amb la música llatina i urbana. En aquest últim, se sent com peix en el mar. Si deixa de banda el nom artístic, amb quin ens sorprendrà en el futur?

Anunci

Més d'aquest programa

Música