Carlos Franco i Antonio Mata guanyen el torneig de l’Audi Pàdel Series del Club Tenis Vinaròs

Carlos Franco i Antonio Mata van guanyar la primera categoria masculina del torneig de l’Audi Pàdel Series disputat al Club Tenis Vinaròs, després de superar a Albert Roglan i Carlos Calduch per 1-6, 7-6 i 7-5. A la segona categoria masculina, els campions van ser Josep Roig i David Sales, els quals van vèncer Samuel Sánchez i Dani Pérez per 7-6 i 6-2. A la tercera masculina, els vencedors van ser Quique Climent i Ximo Peris, donat que van guanyar a Gabi Sanz i Julio Montserrat per 5-7, 7-6 i 6-1. La quarta masculina va estar dominada per Ivan Capitán i Enric Querol, que van guanyar a David López i Eloi Fusté 6-3 i 6-4. D’altra banda, en categoria femenina, la segona categoria va tenir com a guanyadores a Laura Vegué i Houria Boukholda, que van superar a Tamara Garcia i Aitzane Sánchez per 7-5 i 6-2. Finalment, la tercera femenina va estar dominada per Patri Bonavida i Àngels Benaiges, que es van proclamar campiones, després de vèncer Paula Franch i Laia Queralt per 6-4, 2-6 i 6-4. El proper torneig de l’Audi es celebrarà al Bama Beach Club Camping l’Ampolla al mes de juny. Carlos Calleja, coordinador del Circuit Audi Pàdel Series, parla del torneig.

Text: Vicky Maigí