Concentració dels veïns del nucli antic de Tortosa pels problemes de convivència

Els veïns del carrer Montcada, plaça Gerard Vergés i carrer Gil de Frederich, al cor del nucli antic de Tortosa, s’han mobilitzat per reclamar més seguretat i la millora de la convivència. Fa temps que denuncien el soroll i les baralles que es produeixen a les nits, i demanen una presència policial més efectiva. Desenes de persones van concentrar-se dilluns al vespre a la plaça Gerard Vergés, just al costat de l’edifici de la Generalitat. Critiquen que la convivència al barri és molt complicada, quan tanquen les oficines i els funcionaris se’n van.

A la concentració també es van poder veure veïns i comerciants del barri del Rastre. També hi havia el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, i altres regidors del mateix grup, que van voler donar suport a la reivindicació veïnal. Joana Rubio és una veïna que fa uns dies va iniciar una recollida de signatures.

Rubio també va dir que a la zona hi ha tràfic de drogues. Per tot plegat, no descarten recollir més firmes, si no hi ha resultats després de la reunió que el mateix dilluns van mantenir amb l’alcaldessa. Els veïns van fer una primera valoració positiva de la trobada amb Meritxell Roigé, tot i que fa 10 mesos ja van exposar-li la situació.

Segons els veïns, potser caldria anar més enllà de les actuacions policials.

Text: Gustau Moreno

Anunci

Escriu un comentari

Més lectures