Damiano dels Maneskin apassionat amb la seva parella Dove Cameron

Damiano David i Dove Cameron, parella sorpresa d’aquest final de 2023. El cantant de Maneskin i l’exnoia Disney, protagonista de pel·lis com ‘Los Descendientes’, han estat enxampats petonejant-se en una platja australiana. En unes imatges, s’aprecia el moment robat de com la parella s’està fent petons en la voreta del mar. Ell porta una gorra blanca i tapat amb una caputxa, per passar desapercebut. Ella va amb una jaqueta negra i una cua.

Les fotos han estat captades a Sydney. Se’ls veu molt ben compenetrats. Feliços i riallers. Mirades que ho diuen tot. Han estat publicades en la revista ‘Solo’, una capçalera italiana especialitzada en premsa del cor. I és que una platja és un bon lloc per als enamorats. I és que la banda italiana es troba en l’illa de gira per Oceania.

Per la seva banda, l’actriu podria estar allí per acompanyar a l’eurovisiu i actual parella sentimental. Setmanes abans ja se’ls va veure junts en l’aeroport de São Paulo, però també durant el concert del grup al Madison Square Garden.

Anunci

Més d'aquest programa

Música