Eduard Barrios i Sandra Burgués guanyen la Cursa Camí de Sirga de Móra d’Ebre

Uns 200 participants van prendre part en la Cursa Camí de Sirga de Móra d’Ebre, prova puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre. El guanyador de la categoria absoluta masculina va ser Eduard Barrios (2.27.48), seguit de Mustapha Basiyd (2.40.04) i de Xavier Alanyà (2.48.07). D’altra banda, dintre de la categoria absoluta femenina, les tres millors van ser Sandra Burgués (3.14.37); Núria Florencio (3.16.03) i Sandra Vidiella (3.30.54). Pasqual Masedo, membre de la junta de l’Associació Esportiva Picossa Trail, parla de la prova:

Santi Alfonso, responsable de la cursa kids, explica el per què d’aquesta nova modalitat en la que van prendre part una cinquantena de xiquets.

Després de celebrar-se aquesta cita, la propera parada del certamen serà el dia 5 de juny, data en la que es celebrarà la Cursa de les Roques d’Horta de Sant Joan.

Text: Vicky Maigí