El Consell Comarcal del Baix Ebre promou la lectura i escriptura

Motivar els adolescents a expressar-se amb la lectura i l’escriptura. Aquest és l’objectiu del projecte “Encenalls”, impulsat per Consell Comarcal del Baix Ebre. La companyia escènica Sinergia, guardonada amb el Premi Jove Comarcal, ha estat l’engarregada de crear i realitzar una obra interactiva amb el jovent de vuit instituts del territori. El cicle de teatre ha conclòs avui a l’Institut Cristòfor Despuig. Les dues actrius de la companyia, Aida Mayor i Claudia Amela, han afirmat que un dels objectius de l’obra és incentivar al jovent a perdre la temor en certes situacions i sentir-se importants. 

El projecte vol despertar l’interès dels joves al sector cultural, afectat per la pandèmia. El conseller d’Educació i Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Ebre, David Poy, ha afirmat que se senten molt satisfets per l’acollida de l’alumnat. 

El consell comarcal ha afirmat que es realitzaran més activitats com el projecte “Arrelant”, on dinamitzaran la joventut a través d’associacions joves a diferents municipis. 

Text: Caterina Avinyó

Anunci

Escriu un comentari

Més lectures