El partit Roquetenc-Rapitenca B, suspès per agressió a l’àrbitre

El Roquetenc-Rapitenca B es va suspendre al minut 71, quan el resultat era d’empat a un gol. Quan els visitants es disposaven a treure de centre, després de l’empat del local Quim des dels onze metres, els dos equips havien fet canvis i l’àrbitre els estava anotant. Un davanter rapitenc va treure de centre amb els jugadors locals descol·locats i va marcar un gol que l’àrbitre no va concedir, perquè no havia fet sonar el xiulet per posar la pilota en joc. Els jugadors de la Rapitenca B van encerclar l’àrbitre i un d’ells el va agredir; llavors, el col·legiat, Mouad Benyazid, va decidir suspendre el partit i ara serà el Comitè de Competició qui haurà de decidir què passarà amb els minuts pendents. L’àrbitre també va anunciar que faria annex.

D’altra banda, la 24ª jornada del Grup I de la Tercera Catalana va permetre veure el partit entre La Cava i el Jesús i Maria, dos aspirants a l’ascens, que va acabar amb empat a un gol. Ara mateix, el Catalònia és líder amb 59 punts, seguit de La Cava amb 56 i del Jesús i Maria i el Gandesa amb 51. Al finalitzar el matx, Jordi Roca, entrenador de La Cava, valora l’encontre.

També Lluís Fornés, tècnic del Jesús i Maria, parlava del partit.

En altres partits de la jornada, l’Amposta B va superar el Benissanet 4-2; el Santa Bàrbara va guanyar l’Ametlla 1-2; el Catalònia va vèncer el Tortosa B 0-3; el Gandesa va guanyar el Godall 4-2 i l’Olímpic va guanyar el Corbera 1-2. El partit Flix-Alcanar no es va disputar per falta d’efectius del conjunt canareu.