Els fundadors de Txarango, Alguer i Marcel, junts de nou en ‘Jocs de mans’

Un retorn de Txarango ara mateix és impossible. La banda ja es va acomiadar en el seu moment amb el disc de col·laboracions ‘L’últim ball’. Havien de fer una macro gira de comiat, després de la publicació del treball ‘De vent i ales’. Però la pandèmia va truncar els plans i van decidir dir arreveure amb un doble àlbum amb amics versionant els clàssics de la banda.

Ara, els que van ser la veu de la formació han tornat a cantar junts. Alguer Miquel ha participat del tema ‘Joc de mans’ de Marcel Lázara, qui va ser el guitarrista i segona veu principal de Txarango. Actualment, té un projecte amb la seva parella Júlia Arrey. Han coincidit plegats després que en 2015 abandonés la banda, després del darrer concert ‘Som Mar’ al Sant Jordi Club de Barcelona.

Els dos fundadors de Txarango junts en un estudi de gravació de nou. Han recuperat sensacions perdudes, vuit anys després. Forma part del nou treball discogràfic de Marcel i Júlia, que veurà la llum el febrer de l’any vinent. El tema pretén tancar el cercle. Deixen enrere Txarango, i s’apropen mútuament. Perquè ells dos van fer d’un somni una vida.

Anunci

Més d'aquest programa

Música