Enric Roig deixa l’acta de regidor i no serà el candidat del PSC a les eleccions de 2023

El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha anunciat que no repetirà com a candidat del PSC a les eleccions de 2023 i que deixa l’acta de regidor. Roig ha explicat que aquesta és una decisió presa després de mesos de reflexió i que aquest pas al costat ha de permetre regenerar el projecte polític del PSC. El socialista ha descartat cap crisi interna al partit i ha assegurat que ho fa per emprendre nous projectes personals i professionals. 

Roig també ha explicat que ‘no porten pressa’ per escollir un nou candidat però ha insistit que el partit està preparat per guanyar les eleccions del 2023.

Amb la renúncia de Roig, Dolors Bel serà la nova portaveu del PSC a Tortosa. La socialista ha qualificat de ‘generosa’ la decisió de Roig. El socialista ha fet un repàs a la seva trajectòria de deu anys, vuit a l’oposició i els dos últims a l’equip de govern amb Junts per Tortosa, del que ha assegurat que no hi haurà cap canvi després de la seva renúncia. Entre d’altres fites, Roig ha destacat el projecte dels terrenys de Renfe. En aquest sentit, el socialista ha anunciat que s’ha arribat a un preacord que permetria desbloquejar la situació en els propers mesos. Roig continuarà com a primer secretari del PSC a la ciutat.

Text: Sílvia Alarcón

Anunci

Escriu un comentari

Més lectures

De matí manyana – 09/02/23

El programa despertador més matiner de les Terres de l’Ebre, presentat per David Benito. Avui parlem d’Eurovisió amb Neus March; de...

De matí manyana – 08/02/23

El programa despertador més matiner de les Terres de l’Ebre, presentat per David Benito. Avui Roger Martí analitza les polèmiques dels premis...