Famosos que pateixen depressió i no ho sabies

Són molts els artistes que han mostrat, sense amagar-se, que pateixen algun problema de salut mental. Parlen lliurement de la depressió. Una paraula que usem a la lleugera, sense ser conscients de la problemàtica qui la pateix. Juanes és un d’ells. Però la llista és llarga. I la valentia per fer-la front també.

En 2022, Selena Gómez va estrenar un documental biopic ‘Selena Gomez: My Mind & Me’. Explica la seva vida per ajudar altres persones que pateixen bipolaritat. A ella quan li van diagnosticar, li va caure el món a terra. Es tracta d’un film esperançador.

Adele va patir depressió postpart. I sembla estrany que en el millor moment de la vida, com és tindre una criatura, hauria de ser màgic i de felicitat. Doncs, no. Ella es va quedar amb una sensació d’espant i preocupació. Estava tan obsessionada amb el seu fill, que tenia por de no fer-ho bé. Ara, ja està recuperada i diu que s’ha de parlar més d’aquest sentiment. Les mares mereixen saber-ho.

I fins i tot, Justin Bieber ha arribat a cancel·lar gires. El músic s’ha mostrat sincer al respecte. Tot i que en molts casos les males llengües ho atribueixen als excessos. Ell per la seva banda defensa que s’ha de demanar ajuda. Tindre depressió no vol dir ser una persona dèbil, al contrari, que t’ajudin vol dir que et preocupes per tu i no vols fer patis als qui t’envolten.

Altres artistes són Ariana Grande que ha patit episodis d’ansietat i tristesa, o la famosa desapareguda Amy Winehouse. La veu moderna i blanca del soul, ens va deixar massa aviat amb 27 anys. Precisament, aquest 14 de setembre hauria fet 40 anys. Va entrar al ‘Club dels 27’, una mena de conspiració d’artistes famosos que moren en aquesta edat.

Anunci

Més d'aquest programa

Música