La majoria de pèrits conclouen que hi ha “diferències essencials” entre ‘OT’ i ‘Eufòria’ en l’inici del judici per plagi

La majoria de pèrits que han intervingut en el judici per un suposat plagi entre els programes ‘Eufòria’ i ‘Operación Triunfo’ (OT) han coincidit que hi ha “diferències essencials” entre ambdós. Tres dels quatre que han declarat han negat que tots dos formin part del “mateix gènere d’entreteniment” i han subratllat que, mentre que ‘OT’ és una “barreja” entre un reality show i un talent show, ‘Eufòria’ és “clarament” només un talent show.

Així, han recordat que a ‘OT’ els concursants conviuen les 24 h i s’ofereix una retransmissió en directe, mentre que a ‘Eufòria’ els participants només “coincideixen” en els assajos. Al seu torn, l’informe pericial aportat pels demandants defensa que la “mecànica” d’ambdós “és exactament la mateixa”.

El director de continguts, programació i cultura de la CCMA, Cristian Trepat, ha negat que el programa Eufòria sigui un format reallity, perquè “ells han de coincidir necessàriament per preparar les cançons, no és una convivència”.
 

Anunci

Més d'aquest programa

Música