L’alcalde de Roquetes celebra l’aposta de Tortosa pels terrenys del nou hospital

L’alcade de Roquetes, el republicà Ivan Garcia Maigí, ha celebrat que Tortosa vulga oferir els terrenys del pla parcial Camí de Roquetes, per ubicar-hi el nou hospital. Una notícia molt ben rebuda a Roquetes, per la proximitat dels terrenys proposats a Salut. Garcia Maigí ha detallat que va poder parlar amb l’alcaldessa de Tortosa just l’endemà de l’anunci, i que van acordar posar en marxa la Mancomunitat Tortosa-Roquetes si és necessari.

D’altra banda, Garcia Maigí s’ha referit a la situació de les antigues naus de Lear, que han tornat a despertar l’interès de possibles inversors, tot i que la venda és difícil. En este sentit, l’alcalde de Roquetes ha reconegut que el projecte de la variant de l’eix de l’Ebre, ara descartat, hauria facilitat la venda de les naus. Una ubicació que ara tindrà un millor accés, amb les obres que la Diputació farà a la carretera dels Reguers.

Anunci

Escriu un comentari

Més lectures

Qui va ser Pepe Domingo Castaño?

Tere Valldepérez ens apropa la figura de Pepe Domingo Castaño, que ha traspassat als 80 anys, després d’una vida dedicada a la ràdio, els spots...