Leonor amb Gavi, un príncep europeu o una noia?

Si ja han comparat la Kings League amb ‘Sálvame’, ja no queda res perquè el programa ‘Socialité’ també compari ‘De matí manyana’ amb un programa del cor. I és que avui ens posem la mà al cor per parlar de la monarquia.

No parlem de les grandeses de la reialesa (caça d’elefants, Corines o de tirs als peus). Estem parlant de les especulacions de qui seria la millor parella de la princesa Leonor.

Un príncep europeu

Com si fos qüestió d’estat, Emily Hasburg (que assegura ser monàrquica) fa una llista dels millors candidats de les monarquies europees. Sembla que per Emily el classisme està ben present: creu algú més que la mateixa Leonor pot decidir amb qui vol estar, ho ha de fer amb algú de “sang blava”, i evidentment només contempla l’heterosexualitat. Vaja Emily, que veure els teus tweets és com fer un viatge al passat.

Un príncep blaugrana?

Hem parlat de prínceps europeus, però i si el buquem més prop de casa? A veure la història amb un jugador del Barça no crec que agradi molt a la Casa Reial (la història és ciclica, almenys ara no és un basc), però el el blaugrana Gavi també ha estat centre de les respostes a aquest tweet viral, i és que ja s’havia especulat d’una relació entre els dos joves.

Una futura reina lesbiana?

La usuària Emily està en contra que Leonor tingui una història bonica d’amor amb una noia. Ja us havíem avançat que la creadora del tweet viral no era gens “moderneta”. Però el cert és que va haver-hi moltes especulacions que si la futura Reina d’Espanya podria ser lesbiana i tenir una relació amb Ingrid de Noruega. Emily, no ploris, almenys té “sang blava”.

Anunci

Escriu un comentari

Més d'aquest programa

Lo Rebombori