Lo Pau de Ponts i Guillem Estadella estrenen ‘Jarana’ en clau d’humor

Lo Pau de Ponts i GestaFesta -àlies del popular humorista, Guillem Estadella-, s’uneixen per fer-nos ballar durant tot l’estiu amb la seva nova proposta musical: ‘Jarana’.

Es tracta d’una cançó absolutament divertida i desacomplexada, tal i com és característic en l’humor dels dos artistes. Un tema que anima a passar-ho bé i a gaudir de la vida i dels bons moments.

Tant Lo Pau de Ponts com Guillem Estadella són dos referents de l’humor a Catalunya. L’artista lleidatà compta amb una àmplia trajectòria musical en la qual ha realitzat covers de cançons molt conegudes passades pel seu sedàs còmic, i també ha publicat un disc titulat ‘Ojo que hai arribat’, amb composicions pròpies que ha sonat a les grans emissores musicals del país.

Per la seva banda, Estadella s’ha convertit en un dels còmics principals de Catalunya i col·labora en alguns dels programes principals de ràdio i televisió del país. 

Anunci

Més d'aquest programa

Què és la síndrome de Sotos?

La síndrome de Sotos és una patologia que s’expressa en un desenvolupament del crani infantil de creixement excesiu durant els...

Música