Loreen i els seus problemes per guanyar Eurovisió 2023

Loreen és la gran favorita per guanyar Eurovisió 2023. Però no hi ha premi sense caramel agredolç i és que la candidata de Suècia ja té diverses polèmiques sobre la seva participació en el festival que se celebrarà a Liverpool aquest mes de maig.

Acusacions de plagi

Fer cançons cada cop és més difícil perquè segurament que tot allò que escrius i composes, sonarà a un altra cançó. Doncs ‘Tattoo’ de Loreen ja té diverses acusacions de plagi. Si el públic espanyol denunciava feia unes setmanes que el nou tema de Loreen semblava el mític ‘Flying Free’, ara descobrim que és molt similar a una preselecció d’Ucraïna l’any 2005.

Problemes amb la plataforma i la ‘performance’

El més espectacular de l’actuació de Loreen amb ‘Tatto’ és les grans plataformes que es mouen. Tal com explica el periodista Luis Mesa, el muntatge de l’escenografia dura aproximadament 2 minuts. Això, a priori, no sembla gaire temps, però per fer els canvis entre actuacions a Eurovisió, sí que és molt de temps.

Més enllà d’això, l’escenografia podria haver-se de canviar perquè una de les plataformes pesa gairebé dues tones, massa pes pel pavelló de Liverpool.

Acusada de prepotent per Eva Soriano

Eva Soriano va expressar fa unes setmanes al programa ‘La Resistencia’ de Movistar+ que Loreen va ser injusta amb els companys d’equip de la Gala Drag de Gáldar, a Gran Canària.

Segons Soriano, la cantant sueca va decidir avançar la seva actuació enmig de la presentació de la gala. Aquest fet va provocar retards de més de 45 minuts per al desenvolupament en normalitat de l’espectacle.

Anunci

Escriu un comentari

Més d'aquest programa

Camí a Eurovisió