Qui és Maria, la cosina tiktoker de Rosalia?

Maria és un nom comú, i força popular. Però resulta que és el nom de la cosina de Rosalia. Pel que es pot saber, és tiktoquer i aficionada a la cuina. I és que ser família d’una superestrella pot ser gratificant, o pot ser frustrant. I més si tens qualitats, perquè sempre estarà eclipsada per la cantant. O segurament no, però la relacionaran.

En aquest cas, no. Perquè, Maria passa desapercebuda i no treu pit de qui és la seva cosina. Ella se centra en el que més li agrada: cuinar. Ho comparteix en les xarxes socials. Tot i que té el suport de Rosalia. I gràcies a això té molts seguidors i ja té les primeres comandes culinàries. Els seus vídeos tenen ja milers de reproduccions i moltíssims seguidors.

Maria és una de les familiars de Rosalia que més està conquistant les xarxes socials. El projecte s’anomena ‘Let me bake it’. I els més crítics, i males llengües diuen que la manera en què narra, la veu és molt semblant a la de la seva cosina. Fora d’això, donant una ullada pel seu canal es pot veure receptes que van des de galetes delicioses a molt més. Val la pena veure el contingut.

Anunci

Més d'aquest programa

Música