Xavier Mompel campió sub’12 i 58è absolut a l’Open d’Andorra

L’Hotel Panorama de Les Escaldes va acollir la 38ª edició de l’Obert Internacional d’Escacs d’Andorra, on van jugar 146 jugadors de diferents nacionalitats i destacats Grans Mestres i Mestres Internacionals. 

Xavier Mompel, jugador del Club Escacs Valls, va realitzar un campionat excel.lent amb un gran resultat aconseguint 5 punts dels 9 posibles, amb una nova pujada de 24,4 punts d’Elo Fide al ranking internacional. Mompel, que sortia el 69è del ranking inicicial, va acabar el 58è absolut i campió de la categoria sub12. El tortosí va firmar quatre victòries, tres derrotes i dos taules davant el Mestre Internacional  Alexander Krayz, d’Israel, i el també Mestre Internacional i llegenda dels escacs catalans Víctor Manuel Vehí. 

El proper 19 d’agost i fins al 25 del mateix mes, Xavier Mompel jugarà l’Open de Sants a Barcelona, i del 26 al 28 jugarà el prestigiós torneig tancat de promoció sub12, Arturo Pomar, també a Barcelona.

Text: Vicky Maigí

Anunci

Escriu un comentari

Més lectures

Qui va ser Pepe Domingo Castaño?

Tere Valldepérez ens apropa la figura de Pepe Domingo Castaño, que ha traspassat als 80 anys, després d’una vida dedicada a la ràdio, els spots...