Rosalia confirma la infidelitat de Rauw Alejandro amb el ‘vestit de la venjança’ als Latin Grammy el mateix que Lady Di

Un detall que ningú va passar per alt va ser el vestit de Rosalia en l’actuació ‘Se nos rompió el amor’. A banda de deixar a l’audiència fora de lloc, les males llengües es van fixar en un detall. Es tracta d’una peça de roba de color negre, i un escot en forma de ‘V’. Lluiria una espectacular figura.

Darrere d’aquesta vestimenta es podria amagar un missatge ocult. L’estil se’l coneix com el ‘Vestit de la venjança’, en honor a Lady D. La princesa de Gal·les el va dur el dia que qui va ser el seu marit, l’ara rei d’Anglaterra i per aquell temps el príncep Carles, va anunciar públicament que li havia estat infidel amb Camila Parker Bowles. N’és sabut que Diana estava molt enamorada d’ell, com Rosalia de Rauw Alejandro.

Ja fa uns mesos que la parella van trencar la relació, i en conseqüència el compromís. Les males llengües van atribuir-ho a una infidelitat per part de l’artista llatinoamericà. Ells mateixos van desmentir el fet. Però, ara tot gira l’argument amb el comportament de la diva catalana, i la seva interpretació del cover de Rocío Jurado. Ella sabia que el reggaetonero acudia a la gala i entre llàgrimes va concloure la seva presentació. Cal afegir que el vestit estaria revelant que sí que hi va haver un engany. És una revelació dels fets?

Rosalia i Rauw Alejandro tanquen així un cicle. Un cicle que, precisament, va començar en 2019 als Latin Grammy. Va ser la primera vegada que es van veure en persona. Va passar en Las Vegas. En aquella ocasió va interpretar ‘A Palé’, i ara ha cantat ‘Se nos rompió el amor’. Tot va començar allí. Va ser amor a primera vista. Quatre anys més tard, Rauw Alejandro va passar pàgina interpretant ‘Se fue’ de Laura Pausini amb llàgrimes als ulls.

Anunci

Més d'aquest programa

Música