Miley Cyrus no va guanyar ni un dòlar durant la gira ‘Bangerz Tour’

Quan al nostre imaginari ens ve al cap una gran estrella, pensem en una vida milionària. Doncs resulta que no per a totes. És el cas de Miley Cirus. La més exitosa de la cantant va ser ‘Bangerz Tour’ l’any 2013. La va dur a actuar en les principals ciutats europees i americanes. Un total de 70 en poc mesos.

Era estiu, i l’artista ja havia trencat definitivament amb Hannah Montana. Publicaria ‘Bangerz’ i revolucionaria el panorama musical. A més, de la posada en escena i els videoclips com ‘We can’t stop’. Aparicions i més aparicions públiques promocionals. Tota una bogeria.

La part negativa: no era rendible. Així ho ha desvetllat recentment. Aquella gira va servir d’inversió cap a ella mateixa. Això sí, s’ho va passar en gran fent totes aquelles perfomances provocatives, mentre cantava.

I aquesta és la riquesa que s’emporta Miley Cirus de tot aquell any. En definitiva, la resposta és que Cirus es va pagar tota la gira perquè els fans gaudissin de cada show, però per sobre de tot perquè ella fos feliç fent el seu treball musical.

Anunci

Més d'aquest programa

Música