Pep Munta anuncia que està preparant un altre single

El programa Eufòria és un programa que ha donat l’oportunitat a alguns músics per donar-se a conèixer. Un d’aquests ha estat Pep Munta, que aquest mes d’abril ha estrenat el seu primer senzill ‘Sense Paraules’. També ens ha revelat que està preparant un altre single que parlarà “d’on anem quan ens sentim fràgils”.

“És dur prorrogar una cosa que tanta il·lusió fa”

Pep Munta

L’artista ha explicat que aquest nou single està preparat des del mes de novembre, però s’ha estrenat aquest abril. Un senzill que parla de tornar-se a enamorar després d’una etapa on s’ha patit.

Una balada romàntica a la vegada que èpica amb referències com Coldplay i també de musicals com Aladdin. El cantant ha explicat que per a ell aquest musical és molt important per ell perquè el seu pare, Albert Muntanyola, actua com al Sultan a Madrid.

Munta també ha afirmat que el videoclip de la cançó ha estat molt especial per ell, ja que ha participat una amiga seva, la Nina, que l’ha acompanyat des que va començar la seva carrera com a músic.

“Qui digui que Eufòria és una experiència negativa menteix”

Pep Munta

Munta també ha parlat del seu pas per Eufòria. El compositor ha afirmat que és una “gran oportunitat” per donar-se a conèixer. “Almenys has pogut entonar dues notes al Palau Sant Jordi”, ha explicat. Si vols saber-se més, no oblidis escoltar l’entrevista!

Anunci

Més d'aquest programa

Entrevistes