Rosalia, final de l’era ‘Motomami’ i ruptura amb Rauw Alejandro

Ruptura entre Rosalia i Rauw Alejandro. Les xarxes socials estan incendiades. Treuen fum. La notícia la va publicar la revista ‘People’. Deixa en shock als fans de la parella estimada. Tres anys de relació i projectes junts en present, com l’EP ‘RR’, i de futur amb plans de matrimoni. Una d’aquelles parelles que semblava que mai s’havia d’acabar.

Què ha passat? Especulem que hi ha hagut infidelitat per part del cantant de Puerto Rico. Amb qui? Amb una model, Valeria Duque. És colombiana i molt popular per la seva feina i perquè és molt activa a les xarxes socials. També ha participat en molts realities televisius del seu país. Sembla que ella mateixa ha pregonat el rumor, fins que ha arribat a les orelles de Rosalia.

Aquesta amargor arriba tot just quan Rosalía ha tancat el Motomami World Tour després de 68 actuacions, de passar per 21 països de tres continents i de sumar gairebé dos milions d’espectadors. La cantant catalana va actuar el dissabte passat a Lollapalooza París davant 55.000 persones.

La gira de presentació del popular àlbum ‘Motomami’, va arrencar el 6 de juliol del 2022 a Almeria i va passar pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 i 24 de juliol, i pel Primavera Sound el passat mes de juny. En aquest període la cantant ha seguit publicant senzills com ‘Tuya’ o ‘Llylm’.

Anunci

Més d'aquest programa

Música