Shakira arriba a un acord econòmic amb la Fiscalia i no anirà a presó

Shakira ha arribat a un acord econòmic amb la Fiscalia i, d’aquesta manera, evita així anar a judici. Se l’acusa de defraudar fiscalment a Hisenda. La colombiana s’ha personificat, juntament amb els seus advocats, en el jutjat de Barcelona. La seva prioritat ara és la carrera musical i el benestar dels fills.

Cinc anys han passat i ara posa fi al mal de cap gràcies a aquest acord. Un procés penal en matèria tributària a l’Estat espanyol. L’equip legal de la cantant han decidit que aquest pas és el correcte, per l’important desgast que això li ha provocat a l’artista. Cal recordar que, en un principi ella sempre ha defensat la seva innocència. La pressió de l’administració pública espanyola l’ha debilitada, i ha fet que no pogués invertir en creativitat musical.

Després d’això, Shakira ha anunciat que té previst un llançament discogràfic per al 2024. Arribaria set anys després de l’anterior treball ‘El Dorado’. I és que el fet de viure en la capital catalana, l’ha mantinguda apartada de grans projectes perquè s’ha hagut de dedicar a la vida familiar i la criança dels dos fills Sasha i Milan. Ja sabem que la separació amb Piqué ha donat fruit en forma de cançó. Però no un disc sencer amb el qual en farà una gira mundial. Potser la més exitosa de la seva trajectòria.

Anunci

Més d'aquest programa

Música