‘United by Music serà el lema permanent de cada edició d’Eurovisió

‘United by music’ serà el lema permanent de cada edició d’Eurovisió. Aquesta frase triada, ha estat creada pel públic britànic de la BBC en la passada edició del festival, celebrat a Liverpool. L’any vinent se celebrarà a Malmö. I és que el festival de la cançó europea, aterra a Suècia gràcies a la cançó guanyadora de 2023, Loreen, amb ‘Tattoo’.

Cal recordar que des de 2002, el concurs ha tingut un eslògan diferent. A excepció de 2009 que no en va tindre. Es tracta d’un lema que uneix a tothom. Subratlla valors d’inclusió, igualtat i universalitat, i celebra diversitat, ho detalla el supervisor executiu del festival d’Eurovisió, Martin Österdahl.

Més enllà de la competició, l’eslògan permanent ha de servir de recordatori constant de la principal missió de l’esdeveniment. La finalitat és la unió de tota la comunitat a través de la música. Un llenguatge universal, per sobre de les fronteres. Per la seva banda, des de l’organització d’aquest esdeveniment anual, ja escalfen motors. Acaben de publicar el vídeo promocional del Festival de la Cançó d’Eurovisió 2024, sota el títol ‘Welcome to Malmö’.

Anunci

Més d'aquest programa

Música